Небо посмiшкою сяе...

Лариса Семенец
Небо посмішкою сяє.
Знов душа у вись летить.
Кожен подумки бажає
Зупинити щастя мить.

Ті думки сплели віночок.
Різнобарв'ям своїх мрій:
І сини, і наші доньки
Шлях будують змістом дій.

Доля грає на людині,
А вона - на піаніно.
Лиш бажання в них єдине -
Перемога України!