Зло з явилося у тишi...

Лариса Семенец
Зло з'явилося у тиші.
А душі пониклий спокій
У куток забився мишей.
Та не вийде звідти доти,

Поки не прийде до нього
Із любов'ю рівновага
доброти. Та ще й до того -
Духу сильного відвага.

Тож благаю: Вишній Боже!
Світла миру дай, наснаги.
На Твоїх шляхах любові
Дай здоров'я та поваги.

І душа всього живого
У польотах дивосвіту
Із теплом, поверне знову
Радість сонячного літа.