Наша вiра у перемогу

Елизавета Катрич
Наша віра у перемогу вишита хрестиком -
На рушниках весільних, сорочкАх дитячих.
Тремтить у грудях сполоханим метеликом -
Плюсами з фронту в телефонах наших.

Наша віра у перемогу лежить ланами,
Б'ється хвилями Азову, кричить чайками,
Навесні понад травою червоніє маками.
Обрастає казкАми, мифами, байками...

Наша віра у перемогу стелиться туманами,
Поміж гір крижаними вітрами носиться.
Від води дзеркалить рясними бликавками...
Наша віра у перемогу нізащо не втомиться.