Вiйна це - хаос, темрява i жах...

Лариса Семенец
Війна це - хаос, темрява і жах
Зі зламаними долями в дорозі.
Політ в безодню  смерті на очах
І зупинити ти його не взмозі.
 
Війна це - біль та сльози по весні,
Яка в деревах роду кровоточить.
І на шляху ввижається мені -
Ця безпорадність і жорстокість ночі

Ніколи не закінчіться. Та все ж -
Незламність духу волі та любові,
Не знаючи в кордонах страху меж,
Прозрінням розправляють крила знову.

Тож хай Всевишній сили додає.
І на дорозі дикості омани,
Бажання щастя з радістю веде,
Лікуючи війни криваві рани.