Дивитись в майбуття...

Маргарита Метелецкая
Дивитись у майбутнє - то дарма -
Біліється чорненьке...Більш нічого...
Просить - пусте обтяженого Бога -
У Нього ради на "ніщо" нема...

Космічної дурбелості зразок !
О, легковажності примхлива форма!
Коли порушуєш на в'їзд у казку норму,
Тож безбілетну - вхопить ревізор!

Понизу - вже смарагди перших трав.
Живи спокійно. Зверху - дощ чи вітер.
В душі і серці - слід Всевишній витер
Твоїх наївних сонячних заграв...

І не журись про щодо "тут і зараз"...
До кави здобну булку - не пальпуй....
Ніхто тобі не винен... Лиш пильнуй,
Щоб із Всевишнім - без образ та свари.

Бо залік з Заповідей слушно не здаси.
Молись смиренно - "Господи, спаси!"