Мiсто як мiсто

Марина Чиянова
Місто як місто -
Люди як люди -
Але

Без книг місту буває зле.
Зіниці попільниць,
Порожні очі містян,
Повні ресторани,
Підвішений стан
Цитат - а від нього ще й

Зливи, зливи, зливи

Невимовних слів

Понад

Мовчанням пагонів
На рудій від вогню землі.

Місто як місто -
Хтось підпалює книги,
А ще дехто
Свідомо
Розлюднює людей.



*  Натхненно читанням лекцій у м.Фастові.