ков 21, рем

Самсонов Саша
===============
Открыт,-
....счёту год,
Два,- ноль,- два,
....единица,
И вот,-
"НОВЫЙ ХИТ"!,
Соизволил явиться...
Смешная причина,-
....умом,
....заблистать,-
В чём "фишка"?, - "КОВИДа"?
"Японова мать"!...
Залечено "в хлам",
Поколенье нестойкое,-
"Дитя перемен",-
....перестройки прослойка....
Настал,-
Наступил,
Новый "КИТЧ",
....на планете....
Всем,-
Маска,
на "ФЭЙСу"
и "ФИГА" в газете.... (и памперс в пакете)
================