Небо на трьох

Марина Чиянова
Амелія Ергарт,
Яка дихає небом,
Всотуючи кактуси,
Турбіни,
Силу, слабкість,
Долю.

Її життя обертальний момент -
Польоти над Землею,
Річками, Печерами, Безоднями...

Амелія
Дивується небу,
Нібито вперше.
Із небом одружена, ним дихає та живе.

Амелія,
Чия присутність покращує все,
Королева довгих сполучень,
Креслить тире та багатокрапки,
Тримаючи непоступливість неба в серці,
І тільки юністю можна пояснити
Вередливий пульс,
Оманливу легкість долі.