THE RICH PIGS FROM

Леонид Ледата
 

;;; RE YAHOO L, WIN
ORDERED A SHORT CAGE ME TO BE INSALTED ENTO 11.4.2022
CUZ BE A GOAT SOMEONE IS NOT CONTENT OF ME BEING A MAN
THEN
THE BRIEFCASE HAS TO BE CUT WITHOUT EVEN TALKING SAID REICH TETER
WHY NOT SCISSED AWAY BE CUZ BE A GOAT THE COMPLAINER WAS SITTING ON SCISSJDJDMEANT
NU
THOSE CORRUPT CRYMYNULLS WILL PAY
THE "FUTURE" WILL DISAPPOINT