Алiшер Кийом. Рубоi 809

Алишер Киямов
Рубої 809

Ось я як ти обрізаний, Ісус,
Що ж розмножується так необрізаний індус?
Іса, і в Джанна* не ввійти за допомогою турус!
Не розмножуються в Царстві Небесному, намотай собі на вус!

*Гірський Сад у мусульман.