Vals de primavara

Екатерина Матвеевна Орлова
 Eu te invit la valsul vietii
 Ieri primavara mi-a soptit,
 Sa ne iubim cum scriu poetii,
 Sa fim mereu indragostiti...

 Sa te sarut in taina lunii
 Ungindu-mi buzele cu mir,
 Eu sub picioare iti voi pune
 Petale moi de trandafir...