Ти молилась, мабуть, особистим богам

Наталия Лобач
Ти молилась, мабуть, особистим богам,
Щоб ніхто тебе не почув.
Ти цілком віддавалась своїм почуттям,
Не ховала напругу та струм.

Зовні дівчинка юна, ти - стара душа,
Переживши безмежність кохань.
Ти - вогонь, небезпека та сліз океан,
Ти - тендітність чуттєвих оман.

Ти - довіра та легкість, ти святість і біль,
Моря сіль, теплий подих весни.
Відпусти його, люба, і крилами в вир.
Не зумів навзаєм - відпусти!