Галере

Марина Чиянова
Галереї -
Ніби галактики,
Ніби сталагміти
Й сталактити
Сердець та доль.

До кожної -
Щемного стану емоцій пароль,
І роль світанкових ідей
Серед пам'яті хащі веде.

Галереї
Мають пульсувати вночі та вдень,
Бо мистецтво - безкраї доль поля й мости,
Але найкраща з них -
Та, що її будуєш у серці ти.