Edward-Ъ Король by Scottland

Вальдемар Керенский
  Ко мне Ты
 нечто испытала

 Раз Март
снег тает
  na дворе

 И - тривиальные кошмары
Эффектно trying
things on
  где ?

 in  borrow dreaming-s  . Как во сне !!!

 On mea - ?
I cunt get you dear
 Things are good
 so far

 Sleep as still
Steel slept

 Own Papa to His Baby 
Autumns Vera-Cruise 
 почти
 Права