Вiтання для Любанi..

Лариса Семенец
Подружанці мого дитинства
Хахиній Любові -

Весь інтернет уже гуде.
Що світлий день до нас іде.
Отож топлю гарячу баню
У день народження Любані.

Слова кручу-верчу, бажаю
У світлі дня земного раю
Пройти  стежину думки знов -
Життя основа є ЛЮБОВ!

То ж будь - красивістю грайлива,
Чуттєва, ніжна і дбайлива.
Осяяна і гомінка.
Нехай Всевишнього рука

Веде тебе в твоїй дорозі
І квітами її встеляє!
Та, зупинившись на порозі
Душі весняного розмаю,

Надасть здоров'я і наснаги,
Польоту розуму сповна!
З людською гідністю поваги -
Життя це випити до дна!!!