Наши дети

Анна Прянникова
Парт Ann Li

Ти моє продовження я в тобі бачу цілий світ
Сердце до серця лине, мій сонячний зайчик, щастя магніт
Довірливо знову долоньку в долонь
Тобі дарую турботи вогонь, по
в'язані промінем щастя, назавжди назавжли

Коли  мене не стане в цьому світі і я полечу за хмари всесвіту
Ти будешь вже сильным и мудрим моє незрівнянне серце
У тебе моя посмішка моі карі  очі я добре пам'ятаю безсонні ночі
Я знаю Ти кращий за нас а ми поряд завжди

Парт Nollan Helc

Мій маленький карі очі, пам'ятаю  кожен день та кожної хвилинки ночі
Пам'ятаю дату коли народився, стомлену щасливу маму  її радість на обличчі
Нещодавно ми тебе носили на руках
Швидко летить час тобі вже майже п'ять
Наш дідусь радіє там  на небесах ,ми були удвох, тепер  радість серед нас

Парт Ann Li

Через усе життя пронесеш затишок батьківського дому
И дорослою ходою пройдешь по рідній вулиці що так знайома
В спогадих твоіх кожен день дитинства теплого дома яскравий оберіг
І  своім малятам подаруешь Почуття радості, едності сім';

Парт Nollan Helc

Перший крок ,та перший зубчик , лагідні маленькі ручки ,  посмішку , чутливі "сльозки" коли мама не с тобою
Виростимо тобі великі крила ,  це твоє життя ,ми бажаємо щастя милий
Діти це найкращий подарунок , всім кохання,  мирних днів що без розлуки , радості любові кожної хвилини , обіймаєте їх частіше вони , насправді щирі