Нiч да надiю на свiтанок

Надежда Сергиянская
Ніч дає надію на світанок.
Кицька м'яко мружиться. П'ю чай.
Хай настане гарний тихий ранок.
І весна дарує трав розмай.

Але зараз ніч. Мороз, негода.
Дощ зимовий б'ється у вікно.
Це зимі похизуватися нагода.
Та весна настане все одно!

Я в це вірю. Ароматом м'яти
Наближаю лагідну весну.
Як же її можна не чекати?
Лагідну, привітну та ясну.