Magic clothes and magic based on them!

Сен Люш
https://youtu.be/tTFvHci2zWs
Antonio Vivaldi - Zima (iz Cetiri godisnja doba)
Matej Mestrovic & Kristina Bjelopavlovic / klavir, Borna Sercar / bubnjevi, Tamburaski orkestar HRT-a, Sinisa Leopold / dirigent


В предыдущей серии фильма:
In previous film episode:

... и выбрать себе истинно по своим желаниям и предпочтениям из снов, но всё же волшебная одежда и магия на её основе есть!
Jeans cosmogonia. Stylish jeans from Earth planet http://stihi.ru/2024/03/03/614
... and choose for themselves truly according to their desires and preferences from dreams, but still there are magic clothes and magic based on them!


***

Компания Dump Vampire Single (Горсть Чудесных Жемчужин - кратко или полностью: Обнаружение несравненных прекраснейших артефактов творчества в искусстве) с гордостью и несомненной радостью представляет прекрасные сингловые композиции созданные творчеством наших любимых деятелей искусства для прекрасной публики граждан нашей всей цивилизации!

The Dump Vampire Single (Handful of Wonderful Pearls - in short or in full: Discovering incomparable most beautiful creativity artifacts in art) company with pride and undoubted joy presents beautiful single compositions created by  our favorite artists creativity for wonderful citizens public of our entire civilization!