Я здзiуляюсь без пары

Людмила Шаблыко
Я злзіўляюсь без пары,
Калі б’юць зноў ліхтары,
Калі бунт плыве  вакол,
Пачынаецца  -  раскол...         
Я  здзіўляюсь  і  таму,
Што не кажам мы-Люблю,
Што і  сэрцы не пяюць,
А   ўсё  нЕкуды  бягуць.               
Я  здіўляюся  -  чаму?
Няма   згоды  у  даму.               
Як жа жыць,браточкі,будзем,
Мо і праўды ўсё забудзем?