Тишините ми

Росен Русев
Автор: Р. Русев

Влез в тишините ми
и помълчи
с моите мисли за теб.
Още са уморени
от тях
и вече са стара история.
Самота в душата си нося,
небе отишло;  от мен,
живот взел си дажбата,
любов по пътя отминала,
в залеза на тишините ми.