Прийшла весна...

Лариса Семенец
Донечці

Прийшла весна, нема жалю.
У дат весняних, знакових -
"Тебе люблю" і "I love you"
Звучать в душі однаково.

Оцей сприятливий мотив
До нас іде відродженням
Яскравих, ніжних почуттів,
Теплом твого оточення.

І ти до мене уночі
Йдеш біло-сяйним лебедем -
Співаєш радісні пісні
У колі роду-пленені.

Я так зраділа вам усім.
Звучання диво-музики.
Високо, в небі голубім,
Жаху розв'яже вузлики.