Пробач мене мiй Боже, що не вмiю

Люба Охман
Пробач мене мій Боже, що не вмію
Любити ворогів як ти любив.
Пробач мене, що я не розумію
Чому Ти стільки горя допустив.

Пробач мене, що розум не сприймає
Як може бути стільки в світі зла?
До Тебе сердце змучене волає,
Бо Ти є Бог любові і тепла.

Пробач мене мій Боже, я безсила.
Екзамен "як любити" не здала
І тести "як прощати" провалила
Недотерпіла, знову підвела...

Пробач мене Спасителе, благаю
Я знову у сльозах до Тебе йду
Заплуталась, в дорозі знемагаю
Бо ще не все до ніг Твоїх кладу...

Пробач мене...  У відповідь: "Прощаю!
Зміцню тебе і віру відновлю
Таку як є, по-батьківськи приймаю
З тобою Я, бо Я тебе люблю!"
01.01.2023
Люба Охман.