нарисую твою тень

Силвер Анхелл
на оконном
...................стекле
нарисую
...............твою
........................тень
и стеной
..............сигаретного
..................................дыма
окунусь
............в твои
.......................глаза
печальные ..
-------------------------------------
$ilver AnXell  2001 р м.Львів