намалюю

Любаша Любашина
Намалюю собі щастя
Завернусь по вуха в нього…
…і… відчую як-то класно:
Бути… жити… за для того,
Що мене тримає міцно…
Тепло, ніжно зігріває…
Душа з серцем, як криниця
Спрагу радості долає!

Намалюю Райську Землю:
Де усі - здорові люди!
Дружні всі під мирним небом!
Сліз і болю тут не буде!
Намалюю Я Любові…
Що розчиниться в повітрі
І хто дихає - той взмозі
Усе життя в любові жити!