Укр. афоризми

Марина Чиянова
Це сторінка - дубль. Фразеологізми, ідіоми та життєві спостереження будуть доповнювати картину.

2014-2017

Розмаїїтя стандартів в освіті та квітучий занепад приватної ініціативи.

Так гарно на обкладинці - спекотно всередині.

Узбіччя, а на них - невизнані генії.

Фунт і стерлінг мають зобов'язувати читати Шекспіра, але сумно читачеві.

Реципієнт мистецтва - як фрактал. До цього стану не всі доростають.

Римовані постулати й чарівні очі. Тільки серце заброньоване.

Маячнею називають своєрідність. Розкошами - нерівність.

Уривки золотих штандартів щастя на бекграунді дисгармонії.

Скільки разів, чи не до скону пояснювати: дітей створюють. Не дивуйтеся чужим септакордам у тілі, що його ви тимчасово у себе тримаєте. Дитина - відображення всіх матриць усіх мікросоціумів. Це не ваша власність.

Дивно, як вкривається клубами колись занедбаний район. Як танець поетизує ритміку сучасності! Як стробоскопи на вихідних ошляхетнюють наступні дні, що вони сповнені гучної полеміки!