Мозаiка весняна

Александр Приймак 1
Мозаїка весняна

Картата ковдра снігу
Шагреневе стискалась,
Стікаючи в калюжі,
Що відбивались
Чорно-білими смужками берез…
Мій Тюринський невтримний став
Втомився бігти та не встав…
Хлюпочуть води мінеральні,
Мов ллються там пісні хоральні…