На рингу старому, колись зiрковому...

Александр Приймак 1
***

1.
На рингу старому,
                колись зірковому,
Тепер розбитому,
                вважай що вщент,
Полюю з хлопцями
                свою підкову я:
Виписав «бозя» нам
                «абонемент»
2.
На щербатому помості –
                пацани –
                гульливі гості:
Опісля  неділі – п’янки
Зберемо й здамо бляшанки;
Бо таке в цей час життя –
В майбуття без вороття!
                2023 рік,
                ХТЗ.