Повч зi мною 5 секунд

Алексей Ребенок
Помовч зi мною 5 секунд.
Коли ж заплющу свої очi,
Скажи менi - я ось, я тут.
А ти мовчиш, щодня-щоночi.
Побудь зi мною одну мить,
Так нiби ти зi мною вiчнiсть,
Нехай палає i горить.
В твоєму серцi- моя нiжнiсть.
Залиш мене на самотi,
Так нiби вже заходить сонце,
I мiсяць всiй свої красi,
Хай свiтить у твоє вiконце.