Снiгом березень покрило

Максим Бука
Снігом березень покрило.
Землю замело.
Вітер - надає нам крила,
Надихає на Добро.

І Вогонь в Душі палає,
Час не згасне вмить.

Тільки більше зігріває.
Час не зупинить…

Всі Ворота я відкрию,
а можливо - всім (7).
Бо знайду Ключі магічні,
коли гримне Грім.

Блискавкою запалає,
то і буде Знак.

Знає той, хто точно знає,
що робить і як…

Словом - таємницю втілю,
довго живучи.

Всі Ворота я відкрию.
Нададуть Ключі…

Всі тринадцять.

Життя - річка.
Знай, де глиб, де мул…

Перейти не знавши броду?
Підійти впритул?

І, боятися не треба.
Кожному - свій Час…

Набирай Повітря хвилю,
твій Вогонь не згас…
Ще палатиме мов зорі,
освітлюючи Шлях.

Місяць дивом сяє вгорі.

Волю має тільки Птах.