Когда война

Людмила Прилуцкая
І ніч, мов повінь-
Страшна мара,
І дім мій-- човен,
В якім -- діра......

І світ - безодня,
І біль - імла.
Нема ''сьогодні'',
Мов не жила...

В розпуці в небо
Долоні крил-
Прошу у Тебе,
Щоб Ти закрив!

Життя, мов спомин,
Війна, мов гра...
І дім мій- човен,
В якім діра....

23.12.23

В розпуці - в отчаянии