про пров та слово

Цветков Александр
Л.К.
...яке ж це непосильне щастя
знайти нарешті саме те,
розчинене в вині причастя,
звичайне слово золоте.

Крила не буде без повітря.
Як хвиль нема, навіщо пров.
Коли знайдеш живе, нехитре
Втім, рідне слово - просто мов...