Вiтаю всiх жiнок зi святом

Сергей Сергеевич Радченко
Вітаю всіх жінок зі святом,
Всіх з  8 березня в цей рік.
Нехай лунає слів багато
Для вас і чоловік у ніг...

Бо про любов казати варто:
Різноманіття почуттів.
Не зупиняючи азарту,
Дістати казку з теплих снів.

Щоб посмішки були присутні,
Та не лише в святковий день.
Ми всі тендітні та могутні,
У просторі чужих пісень.

Але сьогодні треба гріти
Серця та душі звідусіль.
Дарити поцілунки, квіти,
Сергій, Петро ти чи Василь.

Не тільки це жіноче свято,
Та подарунки не тягар.
Симфонія кохання варта,
Щоб небо було знов без хмар.

Не знаючи що жде за рогом
Ти посміхнись в весняний бік.
Взаємність - справжня перемога,
Для тих хто від цього не втік.
(08.03.2024)