Як розмiстити бiль на мапi?

Сергей Сергеевич Радченко
Як розмістити біль на мапі,,
Велике горе та журбу?
Коли людина наче клаптик,
І наче вилетів в трубу.

Душа та серце знов палають,
Вогонь в середині життя.
Всі навкруги свій страх ховають,
Але немає вороття.

Пішов далеко світлий спокій,
Та райдуга вже не така.
До смерті залишились кроки,
Але простягнена рука.

Бо поміч близько, поміч поруч,
І всі поранені живі.
Вони пройшли цей шлях пліч о пліч,
Сховавши мрії у крові.

Та й спроби ворога даремні,
Ми всі єдині,як жнива.
Тож українці  будьте чемні,
До тих, хто створює дива.
(15.03.24)