Всi чекають

Любаша Любашина
Наш стан - велике забуття,
Зла всесвітнього свавілля.
Мир збожеволів і немає каяття
Від злобних вчинків, хибного дозвілля.

      Наш час - не вичерпано ще,
      Війна лише набрала ходу;
      Та пОки в серці кров тече,
      Чекати будемо омріяну свободу!

Хтось вже на небі?
Хтось ще на землі?
Когось ні там, ні там не має?
Зависли десь на чужині,
Чекають миру… всі чекають…

       Зупиніть Землю, хоть на мить!
       Нехай все зло зійде з маршруту!
       Дітей невинних збережіть!
       Допоможіть весь жах забути!