Злость

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко
Не тримайте злості у душі.
Зло – це звір із гострими зубами.
Краще вірші про любов пишіть,
Про природу й про пташині гами.
Не тримайте злості у руках –
Обпече вона, поранить руки.
Відпустіть – нехай летить в вітрах
У громів далекі перегуки.
Злість у думці – як у серці ніж.
Ганить все і все навкруг руйнує…
Позбавляйтесь злості чимскоріш –
Й знову Бог в чоло вас поцілує.
***
Не держите зло в душе.
Зло- это зверь с острыми зубами.
Лучше стихи про любовь пишите,
Про природу  и птичьи гамы.
Не держите злость в руках-
Обпечёт она, поранит руки.
Отпустите - пусть летит в ветрах
В грома гулкие раскаты.
В мыслях злость - как в сердце нож.
Всё поганит вокруг, разрушает...
Избавляйтесь от злости скорее -
И снова Бог вас по обнимает.