весна прийшла

Любаша Любашина
Так, друзі - це прийшла ВЕСНА!
Справжня! Квітуча! Запашна!
І щоб не коїлось у світі,
Життя іде - життя у миті!

І, навіть, якщо нАс не стане -
Жити «Земля» не перестане!
Вона до нас мільярди років
Жила… і житиме без строків…

А ми… невдячні на ній гості!
ЗавждИ господарювали в злості!
…і знищували все по-ходу…
Чорна душа не знає броду!

Не берегли… не цінували…
Розплата прийде, щоб всі знали!
Природа жде, вона все стерпить.
Люд допоможе себе стерти…