весна прийшла

Любаша Любашина
Настала сонячна Весна,
Радістю, квітами рясна.
Десь вже бринить в гаю струмок.
Землю вкриває килимок…
Зелена, шовкова трава…
Тепло… природа ожива…
Пташиний спів відчутний всюди!
Весна прийшла! Радійте люди!