ПроВiсники Воскресiння

Цветков Александр
До чудес люди не охочі,
більше вірять у мрич брехні.
Що їм сни, що птахи співочі,
зоряниця в нічній пітьмі ?
У облуди багато суджень,
правда має єдину мить.
Чуєш, мамо, вітчиме, чуєш,
ви пробачте, і Бог простить.
У гори є чотири збочі,
на одному лиш вродить хліб.
Сум сльозами з'їдає очі,
мов кертиця весь світ осліп.
Наодинці в життя пірнаєм,
наодинці свій носим хрест.
Бачиш, Всесвіте, не навзаєм,
попри зраду твій Син воскрес.

світлина: Микола Миколайович Ге. ПроВісники Воскресіння.