De innocenti morte

Артём Огурцов
De incendio carbonum a vento.'
Et anima eius conturbata est.
Raucus ventus est in caelo
Officium funus incipit.

Ubi tetigit terram,
Auris nova pullulat,
Gigas autem animadverto vos,
Et caecus cognoscet te.

Et prosternetur veritas in terra, et faciet,
Adaequationis omnia vivere,
Sed tu erras de nocte,
In caelo sol reponit.

Didicit autem omnia mysteria vitae,
Allora torna nella tua cella e rifletti nel tuo cuore,
Iam quasi praecidi debuit
De innocenti morte.