Алiшер Кийом. Рубоi 924

Алишер Киямов
Рубої 924

Ормузд,* чого ж Зардушта** Дух Благий-ФравАші
Все не знайдуть в книзі Естер допитливі мідраші?!***
Кийом, Зардушта Дух Благий-Фревашi адже в дні і Ваші
Для багатьох ненависніший, ніж смердючий дух параші.

*Єдине божество зороастризму.
**Зороастр.
***Тлумачення Тори.