квiтень

Любаша Любашина
КВіТЕНЬ - це коли все розквітає…
Зелені листочки… кві’точки всюди…
Килим зелений землю вкриває…
Тепло і Сонячно… радісні люди…

Коли небо чисте, глибоке, блакитне…
І гомін усюди пташиних весіль…
А скрізь - різнобарвне, різноманітне,
Веселкове щастя КВіТНЕВИХ надій!