Сара Тисдейл. Ветер

Ида Дубровская
Sara Teasdale. The Wind
Сара Тисдейл. Ветер


       The Wind

A wind is blowing over my soul,
I hear it cry the whole night thro' –
Is there no peace for me on earth
Except with you?

Alas, the wind has made me wise,
Over my naked soul it blew, –
There is no peace for me on earth
Even with you.

         Ветер

Ветер рыдает над моею душой,
Я слышу плач его ночь напролёт -
Найду ли я для себя здесь покой
Хотя бы с тобой?

О, тот ветер сумел дать мне понять,
Ночь бушуя над моей душой, 
Что нет покоя на земле для меня
Даже с тобой.