***

Ãëåá ×ó÷åðîâ
******** *****, ****** *****...
**** ** ******* — ** * *****.
***** * ** ****** *****,
** ****** ******** ******.

*** ** *****. ** *******
** ***** ****** ****** ***.
* * ***… ****? ******?
*** *****… * *** ******.