дати

Рэйнни
І надто сірими вже стали всі міста,
навколо - безкінечна пустота,
Такі Найважливіші Імена та Втрати,
Які карбують в пам'яті життя це цінувати,
але хіба воно таке вже надважливе,
коли знов щиро посміхатись - вже просто неможливо.

Такі Найважливіші Імена та Втрати.
Суцільне непорозуміння. Чорні дати.