Алiшер Кийом. Рубоi 928

Алишер Киямов
Рубої 928

Зардушт, * чи добрі Думка-Слово-Справа залишилися благи,
Коли Авесту усну на письмову замінили маги?
Кийом, у записаному немає усної життєполум'яної відваги,
Брудування паперу зводить полум'яне слово Віри у саркофаги.

*Зороастр.
Жерці зороастризму.