Алiшер Кийом. Рубоi 929

Алишер Киямов
Рубої 929

Зардушт,* знайомо це Вам: «ні елінна, ні іудея...»
Кийом, апостол Павло, наднаціональна ідея.
Зардушт, «...ні дружини і ні чоловіка...» ні перелюбника?
Кийом, а чи в Христі немає ні доброго, ні лиходія?

*Зороастр.