Смерть це т1льки початок

Силвер Анхелл
як тридцять чотири
.........................живих
....................................дзеркала
переслідують
.......................мене
живі
.......істоти
.................сумління
смерть
...........це тільки
..........................початок
прозріння
................наступає
...............................потім
---------------------------------------
$ilver AnXell " Подрывная литература " 1997 р м .Львів