Алiшер Кийом. Рубоi 931

Алишер Киямов
Рубої 931

Ось у «Шохнома» боротьба Ірану та Турану, ФірдавсІ,
Навіщо ж згадувалася Вами за наявності Корану, Фірдавсі?
Кийом, Іран вкотре переміг Туран, мені потрібно було, щоб їхньої боротьби відкрилася рана.
Вам уявлялося: за наявності Корану в рані в Ірану та Турану виявити прану, Фірдавсі?