Алiшер Кийом. Рубоi 936

Алишер Киямов
Рубої 936

«І повториться все як у встар...», Кийом?
ОнАн не кинув насіння ж у Тамар, Кийом?
Ах, Блоку б у аптеки не горів ліхтар, Хаййом!
А Авраам би з дозволу Сари не пізнав Агар, Кийом!