Алiшер Кийом. Рубоi 938

Алишер Киямов
Рубої 938

А  Зітління Дирижер у Балля чого помішує порох хрестом, Кийом?
У газалі Бадріддіна Хілолі чого Іса сидить із закушеним перстом, Хаййом?
У Пушкіна Баба Яга, літаючи в ступі, їй править чому пестом, Кийом?
В Авесті в Судний день одним арійцям розплавлений метал мостом, Хаййом?